Met een diploma motorvoertuigentechniek op zak ben ik 30 jaar geleden het autoschadevak in gegaan, waar ik steeds mijn kennis ben blijven uitbreiden en de benodigde diploma’s en certificaten heb behaald, zoals 1e schade monteur (VOC), Auto electronica specialist (electude), Autoairco (terugwinnen koudemiddelen, vroeger STEK), Uitdeuken Zonder Spuiten (VOC), Spotrepair (RM), diverse lasopleidingen (cusi, aluminium en weerstandlassen), Autostorings diagnose (VOC), enz.

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest als 1e schademonteur bij een groot schadebedrijf in Breda ben ik begin 2009 gestart als freelance schadehersteller.

Toen ik eind 2010 de kans kreeg een eigen werkplek op te zetten in Etten-Leur heb ik de tijd naast mijn freelance werkzaamheden gebruikt om het geheel met alle moderne gereedschappen in te richten, zodat het nu mogelijk is mijn diensten uit te breiden.

Ook nu volg ik nog regelmatig cursussen en trainingen en bezoek ik beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Op 3 juni 2014 heb ik met goed gevolg de training LuK dubbele koppeling voor dubbele koppelingstransmissie gevolgd (DSG wat staat voor Direct-Shift Gearbox).